yakalanmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eksicik yakalanmasi
  2. pkk elebaslarinin yakalanmasi
  3. ogun samast in yakalanmasi
  4. unlulerin ustsuz yakalanmasi
  5. mesut barzani nin yakalanmasi
  6. sibel can in prangayla yakalanmasi
  7. sibel can in kangalla yakalanmasi
  8. sibel can in mangalla yakalanmasi
  9. sibel can in kankayla yakalanmasi
  10. sibel can in tangayla yakalanmasi

© 2008 - uludağ sözlük

yakalanmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakalanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakalanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» boslukta kalmak » pavor nocturnus » seninki kac santim » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » venividivici » baslik entry ve nick uyumu » indian » bir bucuk iskender yaninda light kola » samimiyet » kisaltmalarin ek almasi » para getiren tum kaynaklari satilan ulke » spatyum » stevemcqueen » tatar milli futbol takimi » hizli zap yaparken 1 sn de kanala karar vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » libido azalmasi » recep tayyip erdogan in msn iletisi » seviselim mi lan » kadinlarin sacma sapan seyleri hatirlama sorunsali » noesis » letolojika » taipan » sizofreniform bozukluk » otimik durum » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » salvador dali » kiyamet » bu cocuk okumas » maslak opet » ibne dersin kizar da sikersin aldirmaz