yakalandiktan sonra adam mi oldurdum diyen hirsiz 

kapat
  1. yurdum amatör ve işbilmez hırsızlarının suç üstü yakalandıktan hemen sonra, olay yerindeki kameralara dönerek "ne var lan, ne var, adam mı öldürdüm, ne yaptım" gibisinden sözlerle yaptığı işi meşrulaştırma çabalarıdır...

ya bu denyonun, hırsızlığın adi ve yüz kızartıcı bir suç olduğundan haberi yoktur, ya da kameramanlarla matrak geçmektedir, ikinci ihtimal daha bi kuvvetli sanki...

karakola götürüldükten hemen sonra salıverileceğini adı gibi bildiğinden de olabilir ama, netice itibariyle çok yaman bir çelişki olduğu da gün gibi aşikardır...
    #1857555 (ismini vermek istemeyen yazar, 03.07.2007 13:22 ~ 13:29)
  2. (bkz: yakalandıktan sonra pkk lı mıyım diye soran katil)

sürer böyle..
    #1857570 (sıpa, 03.07.2007 13:25)
  3. - beyefendi neden öldürdünüz adamı ?
    - ne var ulan adam mı öldürdük
    - öldürdünüz evet
    - hassiktir ya ölmüş mü ibne ?
    #1857594 (CayveSigara, 03.07.2007 13:29)
  4. - memur bey pasaportumu alacaktım da
    - kardeşim resimlerin eksik, resimde lazım 2 tane
    - ne bağırıyorsun arkadaşım adam mı öldürdük ?
    - ne adamı ?
    - kendisi öldü o ben öldürmedim
    - kimi ?
    - bizim ev sahibini
    - şu pancar apartmanında ki faili meçhul cinayeti mi diyorsun ?
    - evet o. kendisi öldü o ben öldürmedim
    - anladım. siz şöyle bir bekleyin şu bekleme salonunda bakayım
    - zaten ölecekti, yaşlıydı. çok parası vardı.
    - amirim katil geldi
    + nasıl yani ?
    - vallaha geldi kendisi
    + teslim mi olacakmış ?
    - evet ama tam olarak öyle diyemeyiz.
    #1857623 (CayveSigara, 03.07.2007 13:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakalandiktan sonra adam mi oldurdum diyen hirsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakalandiktan sonra adam mi oldurdum diyen hirsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakalandiktan sonra adam mi oldurdum diyen hirsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakalandiktan sonra adam mi oldurdum diyen hirsiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» solmak » rockbursa » mardin » yalova » liseli serap » veli kucuk » dask » eurimages » mustafa rakim efendi » cellat » kadinlarin haz noktalari » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » cencen » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » gs tv » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » yapilmis en aptalca dalginlik » haber7 com » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » kuka » yaran okuyucu yorumlari » yalnizliktan devren kiralik » bir gunluk olarak sozluk » imkb » mintax » victor hugo » onurude » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » sinuzit » molotov