yakalamac 

kapat
  1. yakalamaç veya yakalamaca, çocukken oynadığımız bir oyunun ismi.
    #3606336 (serbest radikal, 01.07.2008 19:06)
  2. illet bir oyun. ilkokul yıllarında karizma yapmak için bu oyunda hiç yakalanmamak lazımdı.
    #4052365 (kediye kafa atan mucahit fare, 06.10.2008 09:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakalamac başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakalamac ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakalamac nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakalamac. Copyright of the articles are belong to their authors.

» iste budur ustat » karman corman » ergenekon orgutunun lideri » catania calcio » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » her aksam icmek » papagan » erken yasta olgunlasmak » ayse sule bilgic » forever slave » yeter olsun dinci yayincilar » eku » kadinligin 21 hikayesi » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » taygun erdem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » plakasini aldin mi » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » galatasaray in ezeli rakibi » guy pearce » ahmet kanneci » the notebook » online olanlari alt alta okumak » ordinary day » alanya daki abazanlar » seyin seysinin seysi » abhaz » bosvermis bunye » 80 lerin sonunda cocuk olmak » sozlugun isim sehire donmesi » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler