yakalamac oyniyan kaleye mum diksin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x oynayan kaleye mum diksin
  2. saklambac oynayan kaleye mum diksin
  3. yakalamac
  4. yakalamac oynarken tuvalete kacan kizlar
  5. diksin
  6. diksin diksin
  7. belediye cicek yerine agac diksin
  8. benimle sevismek isteyen yazarlar elime mum diksin
  9. bos kaleye abanmak
  10. kaleye bakti

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakalamac oyniyan kaleye mum diksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakalamac oyniyan kaleye mum diksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakalamac oyniyan kaleye mum diksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakalamac oyniyan kaleye mum diksin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben sizofren degiliz » victor hugo » eroin » sen hic ofsayt oldun mu kerim » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » tosbaga » felicita » moli » universitede hocalara verilmis ayarlar » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » sew7 » tansas » haybeden gercekustu ask » kabana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cikolatali pasta » kartalspor » teknosa » butona kopca demek » meric erkan » ikinci ogretimin sinavinin sabah olmasi » crypto » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » yaran facebook gruplari » roma » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » ayrilik