yakala 

kapat
  1. bir emrah şarkısı. ya hey albümünde bulunur.

Gözlerini rahat bırak.
    Dilediği yerden vursun.
    inan çoktan hazırım ben
    Senin aşkına
    Bir yangında senden olsun
    Allah aşkına

Tutsak ettin düşlerimi
    Saçlarının alevine
    Allahım nasılda sevmişim

Yakala yakala beni
    Gönlümden.
    Yakala yakala beni
    Kalbimden.
    Acıma yarala beni
    Canevimden yakala.

Söz:Aşkın TUNA
    Müzik:Emrah
    #3069409 (engineer, 28.02.2008 05:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakala başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakala ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakala nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakala. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zehir » tayyib madencilik » sinavdan once uyuyamamak » fare imleci » yaran facebook gruplari » gabry ponte » kendi kendine konusmak » hasmet babaoglu » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » yaran entryler » yillarca bok atip bir gun converse giymek » esenlikle » hot n cold » tahta kola kasalari » erkeklere deger vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yemekteyiz » metric space » izmir ekonomi universitesi » meds » gemi » citen » can t stop » dilek tutarken heyecanlanmak » turkiye de krizin nicel gostergeleri » sehir isiklari » tsg 1899 hoffenheim » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek » fotospor » istese atom muhendisi bile olabilirdi » is arkadasindan hoslanmak