yakacik 

kapat
  1. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan bundan tam 7 ay öncesine kadar köy! olarak adı geçen yaklaşık 22.000 nufuslu bir mahalle.
    #850587 (EvaNesCenCE, 12.11.2006 23:12)
  2. istanbul un balkonu olarak bilinen kartal semti. manzarası lezizdir.
    #1282858 (avedis, 09.02.2007 23:00)
  3. (bkz: ayazma)
    #2164561 (lamelifye, 20.08.2007 10:52)
  4. benim de oturduğum semt. yalnız aydos dağının havası insanları oldukça etkilemiştir.
    #2883848 (suicidal imbecile, 23.01.2008 13:48 ~ 07.10.2008 23:34)
  5. hem adaları hem yalova sahillerini görebilen, yeni güzel evleri olan, biraz sanayi bölgesi olsa da güzel, yaşanabilecek yer.
    #3830826 (mandal, 17.08.2008 17:12)

© 2008 - uludağ sözlük

yakacik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakacik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakacik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag ve eksi sozluk atismasi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » bir kalbin icinde agliyor ask » turk televizyonlarindaki cadili diziler » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » dolores o riordan » how i met your mother » uludag sozlukte siliklik yoktur » disko krali » sozlukten kiz kaldirmak » starfucks » moderasyonla konustum haberler iyi » manowar » tayyip e sok ceza » gocebe yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hidradenitis suppurativa » almanlar mutsuz olunca biz de mutsuz sayildik » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » universiteye minibusle giren insan » hocaya tavir alan ogrenci » uludag limonata » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » cennetten kovulan insan replikleri » the end of the line » alisilmadik seyler » joe burrus » korkuyoruz » ergenekonu tersten dusunmek » ltd » orgazm sonrasi aglayan erkek