yakacagim canini 

kapat
  1. bir yesim salkim şarkısı.
    klibide, şarkısı da güzel olan şarkı.
    #553267 (beyazyelkenli, 18.08.2006 13:44)
  2. gerdek gecesi acımasız damat tarafından geline söylenebilecek ikaz cümlesi.
    #553293 (chilavert, 18.08.2006 13:50)
  3. yesil salkim'in 2005'te yayınlanan ayna albumunden bir sarki.

Ne zaman seni görsem
    Aklım başımdan gider
    Sihirli bakışların
    inan beni deli eder

Çok yalvardım dinlemedin
    Sana olan aşkımı
    Korkuyorum kıracağım
    Yakacağım canını

Kaç kurtar kendini benden
    Olacaklardan korkuyorum
    Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
    Bak seni son kez uyarıyorum

Çıksan bir gece vakti
    Gelsen de bir konuşsak
    Oturup bir köşede
    Biraz biz bize kalsak

Niyetim belli benim
    Sensin tek istediğim
    Şakam yok anlasana
    Gelmezsen geleceğim
    #2724402 (limon cicegi kolonyasi, 21.12.2007 06:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakacagim canini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakacagim canini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakacagim canini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakacagim canini. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kalem » ahmet kanneci » erkek kokusu » the big bang theory » ahmet alp balkan » anil aydin » poisongirl » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » karagucu » tostik » yeter olsun dinci yayincilar » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » karim benzema » henrik nielsen » cassio » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » witch is back » ayni kelime uzerinden seri entry giren ruh » bu hesap sorulacak » esat korkmaz » kriz teget gecti » aytug » hayat arkadasini bulmak » elazigspor » barcelona » ahmet turan alkan » sevgili de olsa insan hayvandir » roberto carlos » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » abd kuzey irak tan cekiliyor » turk modernlesmesi