yak bizi 

kapat
  1. ilk turkce thrash yapan grup olan whisky'nin guzel bir parcasi.

sozlerini yazmadim, yarim oldu.
    #1439637 (soranmutant, 22.03.2007 11:35)
  2. Sözleri aşağıdaki gibi olan Whisky şarkısıdır. * *

bazen bir deniz bazen bir ırmak
    suya attım kendimi
    bazen fırtına,bazen de sakinlik
    dalga,dalga yayılan

boşlukta yarattım kendimi durmadan
    ateşten bir çember
    durmadan daralan

yak bizi,yak bizi ooo
    yak bizi,yak bizi,işte yaktın kendini

bazen bir rüya,bazen bir gerçek
    alacakaranlık
    bazen yanlızken,bazen herkesle
    dalga dalga yayılan

boşlukta yarattım kendimi durmadan
    ateşten bir çember
    durmadan daralan

yak bizi,yak bizi ooo
    yak bizi,yak bizi,işte yaktın kendini

http://megamuzik.com/whisky/f_albumler.htm
    #1439664 (crocus_cc, 22.03.2007 11:47 ~ 11:56)
  3. "Türkçe Hard Rock mı olur ?" diyenlere "eskiden oluyormuş!" diye cevap verip, örnek olarak gösterebileceğimiz leziz whisky şarkısıdır. Klibi de ayrı bir lezizdir...
    #3194516 (ulfgar, 26.03.2008 23:10)

© 2008 - uludağ sözlük

yak bizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yak bizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yak bizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fiyasko » soguk alerjisi » helyum cekip opera seslendirmek » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » acik anksiyete » filmleri hayata uyarlamak » astereognozi » killi olmak » kirli » scorpion flower » elektrik » ozgurcan ozcan » cunning stunts » sevim basbug » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » huysuz ve tatli kadin » hocaya tavir alan ogrenci » otme bulbul » pride and prejudice » frida kahlo » mayokini » 3mo amjha » elazig anadolu lisesi » jean marie gustave le clezio » lisa garland » merve kavakci » serdar ortac tarzi dans » hvite krists dod » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » cagrisim