yahya kemal beyatli lisesi 

kapat
  1. istanbul bakirkoy'de bir devlet lisesi.
    (vernon sullivan, 09.07.2006 16:30)
  2. yeni binası inşa olanak kadarbakirkoy lisesi ile aynı binayı paylaşan lise.
    (grand ekinoks, 09.07.2006 16:33)
  3. istanbul bakırköyde lise yıllarımı geçirdiğim okul.Şimdi hala inşaat halinde çok büyük olmsada eskiye göre biraz daha büyümüş. (bkz: Ben küçükken büyüktü ben büyüdüm o da büyüdü.)
    (yesillerik, 21.08.2006 22:18 ~ 22:23)
  4. bakırköy yenimahalle tarafında eskiden ortaokul ve liseyken daha sonradan sadece lise olarak hizmet veren okul.
    okulun kız öğrencilerin yıl 1990 yılları sonrasında adının kaşara çıktığı okul. spor dallarına özellikle ilgi duyan ve destek veren okul. ek not: **
    (kacak kelebek, 29.08.2006 17:07 ~ 30.10.2006 17:10)
  5. biri bizleri gözetlemişti...

Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Lisesi öğrencileri, okulun 8 ayrı noktasına yerleştirilen kameralarla izleniyor...

Öğrencilik yıllarının ufak kaçamaklarıdır kopya çekmek ya da okulun en kuytu köşesinde bir iki nefes sigara tüttürmek. Ancak bazı okullar bu kaçamaklara kesin çözüm bulmuşlar. Nasıl mı?
    Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Lisesi Müdürü Cengiz Tarbak, kaymakamlıktan aldığı izinle öğrencileri izlemek için okulun sekiz ayrı noktasına kamera yerleştirmiş. Kaydedilen görüntüler, müdür ve öğretmenler odasındaki monitörlerden izleniyor. izleme göreviyse, o günün nöbetçi öğretmenine ya da güvenlik görevlisine düşüyor. Kamerayla kopya teşebbüsleri ve küçük hırsızlık olayları da son bulmuş.
    Sistem öğrencilerin ne kadar hoşuna gidiyor bilinmez, ama veliler durumdan oldukça memnun. Hatta "Her okula lazım" diyorlar.

http://www.milliyet.com.t...1/09/09/guncel/gun05.html

(bkz: milliyet gazetesine bile konu olmuştuk)
    (bkz: berbat bi durum heran gözetlendiğini bilmek)
    (cadi findigi, 29.12.2006 01:24 ~ 01:40)
  6. genelde ortaöğretim başarı puanını arttırmak isteyen fen lise ve anadolu lise öğrencilerinin son sınıfta tercih ettiği bir okul.
    (larker, 29.12.2006 09:24)
  7. çok değişik hocalara sahip bulunmuş lise. çalışkan öğrencilerin bulunduğu galatasaray lisesi'ndeki görevinden uzaklaştırıp böyle bir yere gönderilmeyi gururuna yediremeyip geçim sıkıntısından ders anlatan, cep telefonları radyasyon yayıyor diye kullanmayı reddeden bir ingilizce öğretmenine, medusa saçlı, hakikaten çirkin ve çılgın bir sanat tarihi öğretmenine,kendini- kocasını beğenmiş, büyük bir mağazaya alışverişe girerken o esnada kendisine selam veren, daha doğrusu takılan öğrencilerini görmezden gelen ve gezdiği ülkelerin tarihi ve kültürel yerlerini anlatmak yerine habire gittiği lokantaları, karşılaştığı akıl almaz olayları anlatan süslü bir ülkeler coğrafyası hocasına ve sık sık "hasbelkader" kelimesini kullanan okul müdürüne, futbol takımını türkiye şampiyonu yapmaya niyetlenmiş bir beden eğitimi öğretmenine, çıt kırıldım, sakin bir edebi metinler hocasına, bu edebi metinler hocasının aksine, shakespeare'dan tiradlar okuyan ve ahmet rasim'in beyoğlu'nda tutulduğu bir tezgahtar kız ile aşkını aktaran milli edebiyat tarihi öğretmenine ve en sonunda mezopatamya'nın verimli topraklarından bile bir kıssadan hisse çıkarabilecek duyarlılığa sahip don kişot ruhlu, heyecanlı bir müdür yardımcısına sahip lise (ydi).
    (zinani, 01.01.2007 14:47)
  8. okulun inşası bir türlü bitmemişti en son gördüğümde. kameralar vardı, evet, ite kaka bitirmeme az kala okuldaki en son günlerimde yerleştirilmişti kameralar, ama bir grup öğrenci, buna rağmen, kameraları aldırmadan, herkes dersteyken öğretmenler odasına kahve içmeye televizyon seyretmeye girer, öğretmenin ders anlattığı sırada dersten çıkıp basket ve futbol oynamaya gider ve ders bitmeden geri dönerdi. şayet ki yok yazılırlarsa yoklama kağıdındaki numaralarını karalarlardı. ikisi de ünlü bir tarih öğretmeni ve yaşını almış bir felsefe öğretmeni vardı. *
    (zinani, 01.01.2007 14:51 ~ 15:10)
  9. yeni binasının inşaatı tamamlanan ve bakirkoy lisesi olan mecburî birlikteliği son bulan ortaöğretim kurumu.
    (grand ekinoks, 01.01.2007 15:07)
  10. ankara yenimahalle'de eski adı güven lisesi olan okul.
    (zebellah, 26.07.2007 18:42)
  11. eski müdür muavininin adı mecit* hanım* olan güzide lisemiz. şimdilerde duvarları benzetilememiş bir atatürk portresiyle boyalıdır.
    (ELeCTrO, 26.07.2007 18:49 ~ 18:52)
  12. istanbul'da bakırköy yenimahalle semtinde
    ankara ise yenimahalle ilçesinde bulunan lisedir.
    ankara'da ki ykb lisesinin mezunları arasında beyazit ozturk de bulunmaktadır.
    (sayincevizkabugu, 26.07.2007 18:51)
  13. burhan altintop ve ajdar karışımı bir fizik öğretmenine sahiptir.*
    (coutcin, 20.10.2007 14:39)
  14. sureyya ayhan da ankara'da olanından mezundur.
    (ıslak mayolu adam, 19.11.2007 01:24)
  15. okul binasının inşaatı yarım dönem sürecek yalanlarına sahip olan bir yönetim anlayışı vardır ki inşaatı 3 seneden fazla sürmüştür.
    (I run each teen me, 06.01.2008 16:03)
  16. yetim kalmış bebeler lisesi de denir öğrenciler arasında. mezun olduğum okuldur kendisi. yücel özenç isimli müdür yardımcısı kadar eğitimcilikten anlamayan zerre kadar çakmayan başka birini daha görmedim. ama bunun yanında çok sağlam ve kafa dengi müdür yardımcıları da vardır.

hah, bir de mezun olduğum sene son iki ay boyunca her gün bir siyasi görüş okulun duvarlarını boyamaktaydı. bir dün deniz gezmiş diğer gün türkeş. hala öyle mi diye merak ediyorum.
    (DjarumTurk, 08.05.2008 00:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fatmagul berktay » kchzsr » avokado » ben sana hic o gozle bakmadim » elma » volkan arslan » armudun da sapi var ama cekince geliyor » adidas » emre tilev » senin annenle baban akraba mi » dumur olaylar » 1408 » yabanci unlulerin karsi cinslerin arasini bozmasi » diger turk cumhuriyetleri ile federasyon kurmak » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » parayi bulunca nick degistirmek » 13 mayis 2008 celtics cavaliers maci » herilt yani » dicle nin tarihi eserleri » opera » kurt » uc magnum cubuguna josh holloway verilmesi » tutak in tarihi eserleri » tamally maak » karmaya oynamak » coca cola yazisinin tersinden okunusu » alternatif kralice elizabeth kriterleri » richard christy » korsan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa