yahudinin bokunu ye 

kapat
  1. yahudi boku yiyenlerin söylemi.
    #2832982 (cNyT, 13.01.2008 17:49)
  2. ırkçılık yapanlara ırkçılık yaparak laf sokmaya çalışan kişi cümlesi. kısa sürede uçacağı için o g*t veren insanlara tekrar küfredip günaha girmek istemiyorum.

ama bir kaç tane küfür biliyorum başlık olarak açılabilecek.

(bkz: sen benim pipimi ye)
    #2832996 (raper, 13.01.2008 17:52)
  3. (bkz: onlar benimkini yesin)
    #2833002 (hk416, 13.01.2008 17:53)
  4. (bkz: sözlükteki yahudi lobisi)
    #2833032 (pablo escobar, 13.01.2008 17:58)
  5. amerika da pek sevildiklerinden amerikalıların adolf hitler e söylemesi muhtemel cümle.
    #2833041 (lolita lempicka, 13.01.2008 18:00)
  6. kendini mevlana gibi hoşgörülü zanneden hiç olmadı öyle lanse etmeye çalışan kişi söylemi.. biz de ırkıçılığın nasıl bişey olduğunu biliyoruz ama gerçekleri de göz ardı etmiyoruz; bana yahudileri sevmem için bir tane mantıklı şey söyleyebilir misiniz ??? hiç zannetmiyorum, dünya üzerindeki en kötü topluluktur yahudiler.. kuruluş zamanı,onun öncesi ve sonrası,izlediği politakalar,bölgede uyguladığı zulüm,dünyaya bakış açıları vesaire vesaire narden bakarsan bak.. ırkçılık sadece tenlerin renklerin kardeşliği değil bunu kabul ediyorum ancak, hiç kimse bana yahudilerin filistinlilere uyguladığı şiddetin kendi ulusal güvenliğini ve çıkarlarını korumak adına yaptığını savunmasın veya yahudilerin gözlerini kalplerini karartan para hırsının iyi bişey olduğunu söylemesin... ben mevlana değilim kardeşim, önce adam ol sonra gel !!!!!!!!
    #2833047 (kamyon, 13.01.2008 18:02 ~ 18:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yahudinin bokunu ye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yahudinin bokunu ye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yahudinin bokunu ye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yahudinin bokunu ye. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ergen e kon teror orgutu » garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » atlas » jadeh » bu memleket nereye gidiyor » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » hatiralar sarmis 4 1 yanimi » wikipedia nin kapatilmasi » nagayka » tostik » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » fanatik futbol taraftari olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sagat » bla bla entry ile kendisini belli eden yazar » issizlik » ahmet hakan coskun » yapilmis en aptalca dalginlik » birsam » bisiklete tecavuz eden adam » sew7 » ask essogluessegi » eurimages » 4 » gonulcelen » reflation » the great debaters » guy pearce