yahudilerdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu ne yahu
  2. yahu
  3. hos gor yahu
  4. yapma yahu
  5. polemik yok mu yahu
  6. nasil yahu
  7. ne oluyor yahu
  8. sen kimsin yahu
  9. sorunsal ne yahu
  10. edep yahu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yahudilerdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yahudilerdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yahudilerdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yahudilerdi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» felicita » marta lynch » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » suzuk » osurmayan kalmasin » tostik » rakamlarin dile gelmesi » satisfaction » cek cumhuriyeti » nervos » isten ayrilma bildirimi » insan dusunen bir hayvandir » diogo luis santo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben bu yaziyi sana yazdim » gooddua » sivastopol sokagi » kim smith » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » cagan irmak » sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » 16 kasim 2008 as roma lazio maci » easy » almanyada bulunmus yasli amcalar » flos » burden » jainizm » enerjik » ajansspor com