yahudi seriati 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ali seriati
  2. akp nin seriati istemesi
  3. seriati iyi bir sey zannetmek
  4. seriati istiyorum
  5. ergenekonun seriati kullanmasi
  6. seriati kotu bir sey zannetmek
  7. seriati gene kacirdik
  8. seriati hak eden kizlar
  9. dindarlasmakla seriati birbirine karistirmak
  10. buyuk seriati turki cumhuriyeti

© 2008 - uludağ sözlük

yahudi seriati başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yahudi seriati ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yahudi seriati nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iyiler siyah giyer » hayata dair ic burkan detaylar » dus pesindeysen dus pesine » yazarlarin korkak olmasi » fernando chalana » johnny b goode » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » jesus fucking christ » cemil cicek » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » sokullu » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » uludagsozluk de temali reklam » command and conquer saga » 12 gun tuvalete cikmamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » icime islerken » charlie chaplin » fifa 09 » a room with a view » tolga evren » cebit bilisim eurasia 2008 » balkan kupasi » nezaket » rengin soysal » zallasana zallasana mendilini » yazarlarin aslinda demek istedikleri » full cikista olmak » toprak mansion » isyan marsi » punch me i bleed