yahudi lobisi 

kapat
  1. Tum dunyada ozellikle medya ve universitede koseleri tutan, iş dünyasinda paranın başını tutan, tüm ülke parlementolarında belirli bir etkiye sahip guctur. Bu nedenle israil in gotu bir türlü yere inmez, yahudi dunyasinin isimleri her zaman ön plana cikar ve pohpohlanır bu lobi tarafindan.
    #980823 (papaya, 11.12.2006 14:34)
  2. (bkz: hotel tel aviv)
    #980827 (phoibos apollon, 11.12.2006 14:36)
  3. amerika'da sözde ermeni soykırımını tanımaya hazırlanan lobi. emperyalist güçler gene birleştiriyor güçlerini ve maşa halklara gazlarını full vermeye devam ediyorlar.
    #2182944 (sanirim osurdum, 23.08.2007 11:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yahudi lobisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yahudi lobisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yahudi lobisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yahudi lobisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » kapiyi kilitledikten sonra anahtari yutmak » trabzonspor » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » erkan ocakli » bird on the wire » yamaha midnight star » god is a dj » fethullah gulen » kars » orospu ruh » bikinili hanim gorunce tahrik olmak » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » erdal celik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet turan alkan » bas ortusu » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » biz kac kisiyiz » dingil ruh » cikolatali pasta » geldiler » karsiyaka taraftarinin oldurulmesi » domination nation » istese atom muhendisi bile olabilirdi » doktor yazarlar » ptrs 41 » sanri » no one there » cicciolina