yahudi de sunnet oluyor 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nasil oluyor da oluyor
  2. yahudi otu
  3. yahudi
  4. ne oluyor lan
  5. ya ne oluyor ya
  6. bir sey oluyor
  7. before sunnet
  8. sunnet
  9. ehl i sunnet
  10. komunist yahudi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yahudi de sunnet oluyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yahudi de sunnet oluyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yahudi de sunnet oluyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yahudi de sunnet oluyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zuvvar » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » fenerliyim ama tedavi goruyorum » sen hic ofsayt oldun mu kerim » karinin evi terketmesi » ulker coko misket » musliman » tombul ile tombis arasindaki farklar » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » 8888888888888888888 » sevgilinin olmesi » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » esinin ayaklarini opmek » hat 4 » ruh hastasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kirac » papagan baligi » melina nin bustu » michael olowokandi » turku cigirmak » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » cok guzel hareketler bunlar » tematik entry » kalem » de la mancha » like a bird » eku » cimcime » vados su