yahuda incili 

kapat
  1. yaklaşık 1700 yıllık serüveni ve isa ile yahuda'ya getirdiği farklı bakış açısıyla bir romana veya filme konu olması büyük bir olasılık olan dünyanın yeni keşfettiği incil. yahuda' nın aslında hain olmadığını belirtmesinin yanı sıra isa'nın havarilerine bazen çocuk şeklinde göründüğü ve sık sık güldüğünü söylemesi bakımından da oldukça ilgi çekicidir ve bir o kadar da duygusaldır.

(bkz: yahuda nin mujdesi)
    (anaranjado, 08.05.2008 00:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» alo josef k » makul reddedilebirlik » karayemis » 1987 » visne curugu » 2008 yilinda hala mailleri forwardlayan bunye » kiro yazar » dahi anlamina gelen de ayri yazilir » ele vermek » sevgi paylastikca cogalir » orospu cocugu » paramedik » smokinin recep tayyip erdogan a doydugu an » ankaragucu ile ankaraspor un birlesmesi » defteri olmayan ogrenci » tener » kokteyllerde etrafa gulucuk sacan insanlar » kuskus » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » kilis in tarihi eserleri » tembellik yasalari » migros da eski ev sahibiyle karsilasmak » odtu sozluk » begenilen kadro gormedim » fernando sucre » necatibey egitim fakultesi » surdurulebilir ormancilik » stray cat strut » izmir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa