yahu bu kizlar bende ne buluyor anlamiyorum 

kapat
  1. mahallemizde ikame eden orta boylu, beyaz tenli, çıkık kıçlı, hafiften kelleşmeye başlamış bi abinin sıkça kullandığı ifade. içimden hep süper bir cevap verme hissi duymuşumdur bu abiye ama büyüklerime saygımdan ötürü içimde kalmıştır. giyimi, kuşamı, hareketleri ile genç işadamı görüntüsü de vardır.
    #501154 (arjen robben, 05.08.2006 14:42)
  2. duymak istediğini başkalarından işitme peşinde olan kişinin danışıklı olarak ortama hitaben yönelttiği sual.başka bir yanıt alırsa suratlarının rengi lilaya dönmeye başlar.
    (bkz: tecahül-i arif)
    #501166 (grand ekinoks, 05.08.2006 14:43)
  3. çift anlamlılığıyla dikkat çeken başlık.

*

(bkz: bu kızlar bende ne buluyor da beğeniyor)
    (bkz: bu kızlar bende ne buluyor da beğenmiyor) * * *
    #501201 (6.4.r.1.$.h, 05.08.2006 14:50)
  4. (bkz: bu kızlar bende ne bulmuyor da beğenmiyor)
    #501298 (kiraze, 05.08.2006 15:07 ~ 16:41)
  5. (bkz: poyraz burak)
    (bkz: ruzgar internet cafe)
    * *
    #501307 (ümit, 05.08.2006 15:09)
  6. karizmatiğim demenin uzun yoludur..
    #501309 (intensivecare, 05.08.2006 15:09)
  7. 3-4 hatundan güzel söz duymuş (bkz: göt kalkması)ve yeni ortamındada bu popülariteyi saglamak isteyen ukala kalitesiz erkek cümlesidir..
    #501461 (hayrola_genc, 05.08.2006 15:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yahu bu kizlar bende ne buluyor anlamiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yahu bu kizlar bende ne buluyor anlamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yahu bu kizlar bende ne buluyor anlamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yahu bu kizlar bende ne buluyor anlamiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» carla gugino » smothered mate » ozdemir ince » senior reklam yazari » kiz arkadasiyla konusan erkege pandik atmak » hat 4 » burn after reading » osurmayan kalmasin » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » reserve requirements » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » kose yazarligi yapmak » subat » football manager 2009 » fenerbahce sukru saracoglu stadi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ulkucu » baslik yok » anadoluyum ben » beyaz muslumanlar » akp » cakirpence » tata nano » bencil kederler » sabanci holding » veli kucuk » sozde muslumanlar » varsani » oha artik yani » kul ve kil » kizlarin kufur etmesi