yagsiz tuzsuz misir patlagi 

kapat
  1. sevgisiz ask,pilavsiz kuru fasulye,cikolata sossuz dondurma,acısız cigkofte kadar anlamsiz yiyecek.Zira saman tadinda light misir patlagi.Bir bok benzemez patlak cinsi.
    #122237 (burningfingers, 20.03.2006 23:31)
  2. hem elimin altında atıştıracak bir şeyler olsun hemde mümkünse zararsız, kalorisiz olsun diyenlerin yediği abur cubur cinsi.
    #122255 (tutunamayanlardan, 20.03.2006 23:44)
  3. murat taşdemirsiz banu alkan gibi bişeydir.olmasındır.
    #295262 (lumpiya, 30.05.2006 23:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagsiz tuzsuz misir patlagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagsiz tuzsuz misir patlagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagsiz tuzsuz misir patlagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagsiz tuzsuz misir patlagi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» amsterdam » iddaa » tosbaga » psikolojik yipratmanin ataturk e sicramasi » cemal hunal » punto » hayretsin » 4 » bugun e basacakken faka basmak » ajax cape town » atletini donunun icine koyan insan » kufurlu entryden urken ana kuzusu yazar » esantiyon » ben sanderson » uludag sozluk lazio taraftarlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » issizlik » nokia 6230 » sessiz kalmak » the tattooist » ss lazio » yaran fikralar » arkadasi kizlarin ustune itelemek » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » kabrero » hayal kahramanim » liverpool besiktas maci hatira tisortu » subcomandante marcos » methismeni politia » kurt cobain in kullerinin calinmasi » pote min les pote