yagsa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gokten yagmur yagsa akp den kar yagsa akp den
  2. kar yagsa da izlesek
  3. kis olsa da kar yagsa
  4. bir sonsuz yagmur yagsa
  5. uranus e kar yagsa kenya da usuyorum
  6. yagmur yagsa akp den bilen zihniyet
  7. dua etmekle yagmur yagsa arabistan col olmazdi
  8. gokten hiyar yagsa seker gotume girer
  9. gokten altin yagsa bizim basimiza cuk duser
  10. gokten kadin yagsa bana travesti duserdi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagsa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagsa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eski sevgilinin arkasindan soylenen sozler » mim kemal oke » toto » iab » dunyanin en guzel kadini » bir dokun bin oh isit » rockbursa » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » the fall » tosbaga » chp nin komur dagitmaya baslamasi » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » 40 larin cocuklari » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » kestane » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lord henry wotton » 3 hurel » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » nisaiyeci » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » jainecohen » yaziyorum oyleyse varim » braveheart » garabet » erdal ozyagcilar » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » sphere » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak