yagmurun damla damla yagmasi 

kapat
  1. bu durum, şu şekilde açıklanabilir.Zaten yağmur dediğimiz olay toz zerreciklerinin üzerinde yoğunlaşan su buharı olduğu için oluştuğu zaman gayet küçük bir haldedir. Damlalarda o zerreciklerin birleşmiş halidir. aslında damlalar, zaten birbiriyle birleşmiş halde duran toz zerrecikleridir.
    yağmurun bir anda gökyüzünden boşalmamasının sebebi budur. ve şükredilmelidir.*
    #248309 (maksat muhabbet, 15.05.2006 21:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmurun damla damla yagmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmurun damla damla yagmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmurun damla damla yagmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmurun damla damla yagmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» altinda kadin bagirttirmaca oynamak » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » internetten kopamamak » forever slave » ayrilik teni » futbola siyaseti karistirmak » how do you talk to an angel » erkan ocakli » biat etmek » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » akasya asilturkmen » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » adanaspor » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » edward norton » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yalnizliktan devren kiralik » obesobofi » sisirdim abdominalleri » deprem » gelin kaynana diyaloglari » kartalspor » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » sedir adasi » akbank in 1500 personelini isten atmasi » severek ayrilanlar » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » cocukken yapilan salakliklar » gitmek ve gelmek arasinda » basliga gore oy vermek » after laughter