yagmurlu havalarda huzunlenmek 


kapat
  1. gri bulutlar, burnumuza çalınan toprak konusu, inceden inceye yağan yağmur, sokakların boşalması, insanın içini kaplayan bir hüzün. ayrılıkların, vedaların, kalp kırıklıklarının akla gelmesi olayı. gri rengin insan psikolojisi üzerinde olumsuz bir etkisi vardır. gri gözleri yorar, insanın enerjisini alır, mutsuz eder.
    #234472 (asiti kaçmış kola, 12.05.2006 11:53)
  2. içinizde kalan acının göz yaşları gibi ufak ufak üstünüze yağmaya başlar,sanki ağlayan sizmişsiniz ,bir bulutmuşsunuz gibi.o bulut gibi, yüreğinizde karalar bağlamıştır.hüzünlenirsiniz bu yüzden ama ,yine de hoştur ...
    #234480 (aquantass, 12.05.2006 11:55)
  3. bi de üstüne empyrium dinlerseniz doruk noktasına ulaşır.
    #366367 (wolfshade, 22.06.2006 14:41)
  4. bu sabah yağmur var istanbul da dinleyerek üstüne bir de şiir yazabileceğiniz eylem
    #366371 (ne olsun bilmem ki, 22.06.2006 14:42 ~ 29.10.2006 18:34)
  5. denizli şehirlerde yaşıyorsanız yağmur bambaşka yağar size.mp3 ve kapşonlu sweat t-shirt ü de kapıp hızlı adımlarla kordona ilerlersiniz cem adrian yağmur der,teo mavi,lamb gorecki...damlalar denizle birleşirken siz yalnızlığınızı koynunuza alıp hüznünüzü hazmedersiniz.
    #1728371 (ketcap mayonez, 05.06.2007 14:45)
  6. " bulutlar bile halime ağlıyor "....
    #2546593 (kayip yazar geri dondu, 02.11.2007 13:56)
  7. önce odan kararır sonra camına damlalar düşer ve yavaş yavaş kayarak yollarını kaybederler.bakarsın...sende kaybetmek istersin yolunu.yağmur damlası olmak istersin.

    aslında hüzünlenecek bir şey yok belki de sevinmek gerek barajlar doluyor.böyle de düşünmek gerek belki...
    #2546787 (viva la fidel, 02.11.2007 14:47)
  8. karanlık, iç sıkıcı ve boğucu havada ister istemez olur herkese. o gün neyiniz var neyiniz yok kaybetmiş gibi olursunuz, en sevdiğiniz insan sizi terketmiş gibi hissedersiniz, sonra yağmur biter, gökkuşağı çıkar belki de, kaybettiğiğinizi sandığınız her şeyi tekrar kazanmış kadar mutlu olursunuz.
    #2548630 (bi nick bulamadim kendime, 02.11.2007 21:51)
  9. vücut aldığı ışık ayarınca kendini programlayan bir makinedir...
    #2548977 (handushka, 02.11.2007 22:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmurlu havalarda huzunlenmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmurlu havalarda huzunlenmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmurlu havalarda huzunlenmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmurlu havalarda huzunlenmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nisaiyeci » osmanli atasozleri » kadinlarin haz noktalari » 30 yas sendromu » seks » uludag sozluk lazio taraftarlari » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » kara carsafli chp liler » dokunulan heykelin birden canlanmasi » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » futbol » plakasini aldin mi » turkiye is bankasi » box to box » oznur kalender » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kirac » musette » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » adidas » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » aile iletisim merkezi » uyurken sutyen takmayan kadin » znsrky » beni unutma » tales for bad girls » leylifer » sacmalama hakki » uskup yoresi » the fall » mandalinam