yagmurlu havada su yok 

kapat
  1. küresel ısınma, aşırı sıcak ve buzulların erimesi, aşırı yağışlar, seller, ama içecek bir damla temiz su bulunamaması durumu.
    #1497817 (zeytan, 06.04.2007 13:03)
  2. nasreddin hoca=n
    komşu=k

n-komşu benim kazan nooldu?
    k-öldü.
    n-s.kerim tuttuğun ayağı*, bundan sonra sana yağmurlu havada su yok.
    k-höng!!!!!!!!!
    #1497869 (simsiyah, 06.04.2007 13:30)
  3. (bkz: osurak çok bok yok)
    #1497874 (sincap, 06.04.2007 13:32)
  4. -kralım yağmurlu havada su yok
    +gayet tabi,gayet normal,gayettende..
    -iyi de neden ?
    +ah safım benim ah benim gözü kapalım.. suları kesmezsek arada elektriği kesmezsek bizim ne kıymetimiz kalır ? sizi mağdur etmezsem,perişan etmezsem kralın ne ehemmiyeti kalır a canım ? siz bana gelip yalvarmalısınız; kralım öldükk.. geberiyoruzz... bana olan muhtaçlık oranınızda artış olmalı tosunum..
    -demek bütün mesele bu ?
    +ne sandın ya ? şimdi moda bu evladım. mesela salgın hastalıklar çıkarırız neden ?
    -neden ?
    +insanlar rezil perişan olsun.ilaçlara muhtaç olsunlar.
    -vay bee..
    +savaş çıkmalı arada ! terör olmalı ! neden ?
    -neden ?
    +silahları nasıl satacağız a benim kınalı kekliğim ? insanlar krala nasıl yalvaracak ne olur şu savaşı bitir diye ??
    -demek ondannn..
    +yaa ondannnn işte. şimdi son bir arzun var mı ciğerimin köşesi ??
    -nee ?? nasıl yanii neden ama kralım ne yaptım ki ???
    +çok şey biliyorsun !
    -ama siz anlattınız !!
    +ağzımdan kaçtı.bi' şey olmaz yahu. maşallah bir sürüsünüz,çoksunuz biraz azaltak gerek.
    -iyi bari. son arzum şey... euuu..insanlar kitap okusun.
    +vayy.. entelllllektüelll çıktın sen. olur okusunlar. adios canım !
    -eşedüü...hıkkk hıkkk.. hık.
    #2641421 (seksenbir, 28.11.2007 23:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmurlu havada su yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmurlu havada su yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmurlu havada su yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmurlu havada su yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lezbiyenlik » anil aydin » ordinary day » yigit ozgur » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » gereksiz eksileyen yazar » gelgelelim » ozdemir ince » nisaiyeci » melina nin bustu » the great debaters » gercek takim taraftarlari » meric erkan » max payne » alti sadirvan ustu minare » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bafilesmek » yenebilme ihtimali » gele atmak » dost » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » teheyyuc » methismeni politia » tayyib madencilik » god is a dj » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » modernlesen muslumanlar » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » hahaha nasil baslik ama » ozgurlugun hissedildigi anlar » 85 li misin lan