yagmurlu deniz 

kapat
  1. necati cumali'nin bir şiiri.

Bırakın beni
    Dışarda yağan yağmurlar alsın
    Yanısıra yağan yağmurların
    Kaldırımların dibinden dibinden
    Mutludur denize doğru giden

O her gün oyuklarından yere iner
    Yaprak yaprak merdiven bir ağacın
    Biraz dudak boyar biraz taranır
    Önünde içi yağmur dolu bir aynanın
    Çıkar adımlarını yağmurlara bırakır

Açıklarda denizin üstünde yüzen
    Yağmurlarlayım ben
    Aşk yorgunu dinlenen
    *
    #1619871 (med cezir, 08.05.2007 04:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmurlu deniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmurlu deniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmurlu deniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmurlu deniz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » kurtlar vadisi pusu » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » wbc » kure » makinizm » subat » yavuz atar » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » sozlukte reklam yapmak » 16 kasim 2008 as roma lazio maci » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » arabadaki vites koluna oturan bayan » forever slave » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » 4 nesil silik » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » plakasini aldin mi » baklava yerken ayran icmek » kapuska » molotov » the great debaters » dave mustaine » kelimelerin efendisiyim » eksiltmek » dark father » yuz maskesi » yirmisini gecen herkes sevismistir » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar