yagmurlu bir gunde gormustum seni 

kapat
  1. üstünde çubuklu formalar vardı.
    bir anda tutuldum aşık oldum ben.
    hayatın anlamı siyah beyazdı.

diye devam eden, o an tribünde iseniz yavaş yavaş artan temposuyla insanın tüylerini diken diken eden, beşiktaş tezahüratı.
    #4020240 (nicky salapu, 28.09.2008 16:27)
  2. yaratıcı beşiktaş taraftarının bestesi.

yağmurlu bir günde görmüştüm seni
    üstünde çubuklu formalar vardı
    bir anda tutulmuş aşık olmuştum
    hayatın anlamı siyah beyazdı

ölümle yaşamı ayıran çizgi
    siyahla beyazı ayıramaz ki
    her yolun sonunda ölüm olsa da
    sevenleri kimse ayıramaz ki.
    #4095726 (vegetarian butcher, 16.10.2008 14:10)
  3. beşiktaş tribünlerinin en güzel bestelerinden biridir. değiştirilmiş bir versiyonu daha bulunmaktadır.
    #4095733 (rakimalboga, 16.10.2008 14:11)
  4. (bkz: yağmurlu bir günde götürmüştüm seni) olarak okunması muhtemel başlık.
    #4095768 (cherry, 16.10.2008 14:19)
  5. yagmurlu bir gunde gormustum seni,
    sırılsıklam ıslanmıştın,
    o an baktım yağmur şiddetle yağmaya başlamıştı,
    elimdeki şemsiyeyi sana vermiştim,
    verdiğim sadece şemsiye değilmiş,
    bunu daha sonra anladım.
    #4095780 (imper, 16.10.2008 14:21)
  6. beşiktaş tribünlerinin göz yaşartan bir bestesidir. karşılısız aşk.
    #4096246 (lirikadam, 16.10.2008 16:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmurlu bir gunde gormustum seni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmurlu bir gunde gormustum seni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmurlu bir gunde gormustum seni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmurlu bir gunde gormustum seni. Copyright of the articles are belong to their authors.

» platonik ask » bisiklete tecavuz eden adam » erno rubik » kopekleme yuzerek kiza hava atmak » trabzon arena » basliklari alt alta okumak » beyin gocu » ulkuhan » yasamlarin benzerligi » fok katliami » killi erkekleri sevmeyen kizlar » muhabbetin agzina sictin » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » uyumayan insan » the edge of love » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevisenturk » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » trafik kazasi » hayat sen ne cabuk harcadin beni » dilek tutarken heyecanlanmak » yeni devrimcilerin her hareketinin falso olmasi » vazelin varken baska kremler kullanmak » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » ustad » nurhak k » ahmet turan alkan » 80 lerin sonunda cocuk olmak » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » kizilsonya » bafilemeden dusunun