yagmurlar dinmeden 

kapat
  1. 1. Yağmurlar Dinmeden Gel
    2. Bir Fırtına Tuttu Bizi
    3. Kuş Uçtu Yavru Kaldı
    4. Gidiyom Gidemiyom
    5. Adın söylenecek Dillerde
    6. Yanar Oldu Deli Gönlüm
    7. Sesini ver Sesime
    8. Hekimoğlu
    9. Yürek Uçar Dağlara düşer
    10. Neler Ettin Bana
    11. Sivasa Ağıt
    12. Ötme Bülbül Ötme
    13. Bana Ağlama Derler
    14. Kervan

üç deniz topluluğu albümlerinden birisi. diğerleri için:

(bkz: kanadım değdi sevdaya)
    (bkz: yine yeşerdi)
    #1580456 (lost control, 28.04.2007 10:39)
  2. sakin, huzur veren, anlamlı bir üç deniz şarkısı.
    #2682045 (what if, 10.12.2007 03:05)

© 2008 - uludağ sözlük

yagmurlar dinmeden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmurlar dinmeden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmurlar dinmeden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» piercing yaptirip ana babadan saklanmak » havaalaninda herkesin icinde makineyle tras olmak » uludag sozluk » escinsel danisma hatti » pleasure slave » zamora fc » oha dedirten gol videolari » erzincanspor » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci » hayata kusmek » ebonit » gizemli yazar » 2008 nobel fizik odulu » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » unutma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tu kaka bana » dshk » ilbay » evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek » gogusleri 33 kilo olan kadin » google guvenli arama » yildiray ogur » realpolitik » ne mutlu humanistim diyene » over the hills and far away » pkk » satin aldigi seyin parasini soyleyen erkek » helyum » oy verin lan » jolly joker pub xl