yagmurdan sonra tavanda olusan sari lekeler 

kapat
  1. engellenmesi için yalıtım yapılabilecek lekelerdir.
    #1340419 (insan, 24.02.2007 00:07)
  2. yatılan yerden o lekeleri birşeylere benzetmeye yarayan olay.
    #1340429 (buss, 24.02.2007 00:08 ~ 00:26)
  3. geçmişte yapılmış hatalar gibidirler. kaçamazsınız. tarihtir de biraz, sararmış fotoğraflar gibi. günümüzün kartonpiyerli evlerinde olur mu bilmem - en azından ben rastlamadım- gerçi şimdiki fotoğraflar da sararmıyor ya. neden acaba?
    #1340438 (dalgali kur, 24.02.2007 00:10)
  4. insanı çiLeden çıkaran Lanet mi Lanet LekeLerdir.. tavanda oLuşan sarı buLutLardır.. eve gökyüzü teması katar..

anıLar canLandı gözümde.. babaannemin müstakiL evinde oLuşan LekeLerdi.. o LekeLeri bu kadar çok özLeyeceğim akLımın ucundan biLe geçmezdi o zamanLar.. insan neLeri özLüyor.. insan neLeri istiyor.. neLere gözLeri doLuyor..
    #1340439 (Tucimania, 24.02.2007 00:10 ~ 00:18)
  5. karanlik sular isimli film izlendikten sonra fark edilince korkutan lekelerdir.
    #1340443 (black magic woman, 24.02.2007 00:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmurdan sonra tavanda olusan sari lekeler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmurdan sonra tavanda olusan sari lekeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmurdan sonra tavanda olusan sari lekeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmurdan sonra tavanda olusan sari lekeler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek » theodor herzl » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » uyumayan insan » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » endoktrinasyon » dayan koca adam » alev » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar » julyde » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » nurettin veren » panta rhei » 25 agustos 2000 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sabanci holding » rapper ninja » osmanli atasozleri » hatalariyla sevmek » kardinalist yaklasim » melankolik sozluk sairinin gotunu tokatlamak » kaka » 16 kasim 2008 galatasaray ibb spor maci » garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » liseli serap » aslantepe » 6 » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » 40 larin cocuklari