yagmurdan kacarken gay bar a girmek 

kapat
  1. Orta ve Batı Avrupa ülkelerinde sık yağmur yağışı ve bolca Gay Bar mevcudiyeti olduğu dikkate alınırsa , kazara da olsa gerçekleşebilecek eylem. Tehlikeli değildir, eleman içkisini içer çıkar.
    #4050532 (megajardel, 05.10.2008 21:50)
  2. (bkz: ibneliktir)
    #4050535 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 05.10.2008 21:51)
  3. (bkz: ıslanmak güzeldir)
    #4050537 (paintitblack, 05.10.2008 21:51)
  4. erkekse ;
    (bkz: yağmurdan kaçarken doluya tutulmak)
    hatunsa;
    (bkz: no problem)
    #4050541 (ellen, 05.10.2008 21:51)
  5. akabinde el bimbo calmasiyla birlikte barda gote girecek tabureyi gosteren eylem.
    #4050557 (revolter00, 05.10.2008 21:53)
  6. hele ki öyle bi mekanda parti falan varsa iki kat tehlikeli sayılabilecek aktivite.
    #4050580 (flanca, 05.10.2008 21:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmurdan kacarken gay bar a girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmurdan kacarken gay bar a girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmurdan kacarken gay bar a girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmurdan kacarken gay bar a girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» catania calcio » delikanli engin » gun donumu » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » agzi pis » nukleer » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » ergen e kon teror orgutu » pain of salvation » yeni devrimcilerin her hareketinin falso olmasi » turkiye nin en gereksiz unluleri » matrixxx reloaded » yaran ayarlar » ee ne var biz de uefa kupasini aldik » youtube un kapatilmasi olgusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » webcam acan kizin cirkin cikmasi » marty friedman » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » zenci » tijen par » teoremsel » eski sevgilinin arkasindan soylenen sozler » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » justin timberlake » mulayim » arti oy vermenin huzuru » haybeden gercekustu ask » 2076 » tematik entry mode on » call me