yagmurda sis dudukleri 

kapat
  1. imdat çığlıkları mıdır
    bir felaketi mi duyururlar
    anlaşılmaz söyledikleri
    salkım saçak çökerler karanlığıma
    yalnızlığımı dağıtırlar
    yağmurda sis düdükleri

camlarda çehreler hayal meyal
    aramızdan müthiş ayrılmışlardır
    anlaşılmaz niye öldükleri
    son nefeslerini tasarladıkça
    insan ısrarla ölümünü yaşıyor
    yağmurda sis düdükleri

yürekte keder yoğunlaştıkça
    bulutlar buz tozuna yozlaşıyor
    anlaşılmaz neleri götürdükleri
    sabahlar olur bir türlü uyuyamam
    içimde sanki şilepler çarpışıyor
    yağmurda sis düdükleri
    *
    #3869212 (duymakistemiyorum, 25.08.2008 18:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmurda sis dudukleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmurda sis dudukleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmurda sis dudukleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmurda sis dudukleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kyriakos papadopoulos » entry ye cevap niteliginde entry girmek » sone » statik smiley » ferhat goter » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » uyan alim » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » ilki tecavuzdu ikincisi zevk » materyalist bunyelere atilan tokat » nurettin veren » madame » kasap havasi » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gun donumu » son osmanli vs son samurai » sakat ruh » yusuf sezer » mardin » fenerliyim ama tedavi goruyorum » olympiakos » oznur kalender » deprem » darryl roberts » no one there » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » gabry ponte » ugur isilak » zeynep binti cahs