yagmurda islanan kedi yavrusu 

/ 6
kapat
  1. o ne abi ya! yok bi daha sözlükten kimseye tanirim, dunyalar tatlisidir falan dememe kararı almama neden olan yazar.

edit: yazdığım herşeye kızan yazar.
    #3812687 (sahrut, 13.08.2008 15:58 ~ 16:06)
  2. yazar mıymış diye tepki verip şaşırmama neden olan kediciktir efenim. bize de takip etmek düşer o zaman diyip konuyu kapatalım.
    #3812715 (nobran ne ya, 13.08.2008 16:01 ~ 16:02)
  3. öyle herşeye kızmayan yazar. kızdıysa vardır bi bildiği. *
    #3884769 (enemyof, 28.08.2008 22:49)
  4. zor anlarımda hemen yardıma koşan biricik arkadaşımdır.
    #3888320 (cofdi, 29.08.2008 18:49)
  5. "herkesin yargılamaktan
    kimse kalmamış yanında"

klişe mesajları okumadan, tripleriyle bir ömür mutlu olmasını dilediğim bünyedir.
    #3944773 (iktidarsiz jigolo, 10.09.2008 17:36 ~ 17:39)
  6. ıslak ıslak durmasına gönlü razı olmayan kişiler tarafından flamethrower ile kurutulması muhtemel kedi yavrusudur.*
    ayrıca aynı adlı yazar kişisine yazılarında başarılar dilerim.
    #3944812 (gelecegin bi yuzyil sonrasi, 10.09.2008 17:48)
  7. bir kesmeseker sarkisinda* gecen kedidir kendisi. soyle ki:

kadikoy carsisinda
    sinema cikisinda yagmur islatti beni
    sana olan guvenimi
    iki adet biletimi attim
    attim yere
    yagmurda islanmis bir kedi gibi
    hic kimse istemez istenmez olmayi
    kirilmayi haketmedim
    yagmur yagmur
    yag ustumuze
    yagmur yagmur
    sev beni..
    #4185550 (Klytie, 04.11.2008 19:55)
/ 6
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmurda islanan kedi yavrusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmurda islanan kedi yavrusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmurda islanan kedi yavrusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmurda islanan kedi yavrusu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» berk oktay » pantolon kenarina anahtar asan sahis » cekcek » havva yilmaz » sen yoksun diye » ask degil » pvh19 » yaran okuyucu yorumlari » levis reklamlari » ozgurlugun hissedildigi anlar » sanabirciftsozumvar » biz kac kisiyiz » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » amee » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mikrofon sungeri » fucked » fotokritik » patik » gelenege isyan da gelenekseldir » turkiye is bankasi » uc maymun » galat i his » son oylanan entryleri alt alta okumak » naftol » winston premier » sentenced » dingil ruh » taygun erdem » isimlere uydurulan kafiyeli laflar