yagmurda islana islana usuttu tabi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tabi
  2. tabi ki de
  3. dimi tabi tam tum
  4. 657 ye tabi yazarlar
  5. tabi tutulmak
  6. gayet tabi
  7. tabi olmak
  8. 657 ye tabi olmak
  9. tabi tost
  10. tabi ki hayir

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ali pasa camii » avrupa edebiyati » amerikalilastiramadiklarimizdan misiniz » derya balta » firkete » issizlik krizi » istanbul » fuat karip » mad jack the pirate » tuncay ozkan in yeni partisine isim onerileri » losyondayim » yukari maden kalesi » bulutsuzluk ozlemi » what a feeling » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » the art of spiritual purification » denizi duyuyorum yine » young learners » jonny b » adalet emiri » masa tenisi » kibariye » 30 days of night » akp hukumeti » kayganak » salak kiz » alfie » her seyin caresi olarak interneti gormek » yozgat anadolu lisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa