yagmur yagiyor seller akiyor 

kapat
  1. "yagmur yagiyor seller akiyor arap kizi camdan bakiyor"
    çocukken her yağmur yağdığında, pencereden dışarıyı seyrederken, eğlenceli ama cırtlak bir sesle söylenilen unutulmaz şarkı. ilgili kişi için (bkz: arap kızı)
    #234986 (asiti kaçmış kola, 12.05.2006 14:06 ~ 14:07)
  2. arap kızını öcü zanneden çocuk her yağmurda bu şarkıyı söyleyerek masanın altına saklanır.
    #235214 (eticicibebe, 12.05.2006 14:51)
  3. yurdum insanının soylemeye hasret kaldıgı sarkı. ama yerine yeni hitimiz borular patlıyor, seller akıyor olabilir mesela.
    #2130949 (kadavra, 14.08.2007 14:44)
  4. artık yağmur yağmadığı için söylenemeyen bir zamanların tekerlemesi.
    #2130966 (bucu, 14.08.2007 14:47)
  5. eskiden bi arap kızı vardı...
    hiç durmadan camdan bakardı.
    o bakarken yağmur yağardı,
    sokaklarda seller akardı.

şiirinden esinlenilen çocuk tekerlemesi benzeri şey. *
    #2131012 (speechbubble, 14.08.2007 14:56 ~ 14:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmur yagiyor seller akiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmur yagiyor seller akiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmur yagiyor seller akiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmur yagiyor seller akiyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gonulcelen » kabadayi » kriz miriz bahane gider kismak sahane » milgram deneyi » senior reklam yazari » ankara universitesi hukuk fakultesi » gul sarabi » orospu cocuklugu » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » olurmuuu » kurt » her aksam icmek » makinizm » kan sporu » mandalinam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bana niye selam vermedin diyen insan » ali ayse yi seviyor » sozlugun isim sehire donmesi » roze » gece vakti disarda gezen kiz » sohodo » cagan irmak » ikea ya gitmek » cocukken yapilan salakliklar » hamam bocegi » eksik okul » victor hugo » tematik mode » nedeni anlasilmayan uc sey » sevisenturk