yagmur yagarken yukari bakmak 

kapat
  1. yağmur yağdığında,yağmur damlacıklarının vücuda temas etmesine rağmen yağmurun yağdığından emin olmak için gökyüzüne bakmaktır.
    #2806740 (tholgareloaded, 08.01.2008 10:55 ~ 10:58)
  2. materyalist bir yaklaşımdır. sadece o ıslaklığı hissederek değil görerek emin olmak istemektir.
    #2806747 (spor tutkunu disi, 08.01.2008 10:57)
  3. en güzel örneği V for Vendetta 'da görülmüştür.
    #2806906 (redicaledward, 08.01.2008 12:00 ~ 16.01.2008 00:54)
  4. (bkz: asit yağmuru yağarken yukarı bakmak)
    #2806917 (sonsuzeksibir, 08.01.2008 12:03)
  5. gozlugunuz varsa yapmadan önce çıkarmanız gereken eylem.
    #2806940 (aoms, 08.01.2008 12:11)
  6. sigarasından derin bir nefes çekti,
    söndürerek yağan yağmura teslim etti kendini, huzur bulabildiği tek hareketi belki. kapalı havalarda kendini mutlu hissediyordu ve yağmurda buluyordu huzuru. yavas yavas bir müddet yürüdükten sonra aniden durdu ve yüzünü bulutlara çevirdi, kendince yavaslatmıştı zamanı, kollarını yana doğru açtı, haykırdı içinden kimselerin duyamayağı cümlelerini. sadece "neden ben?" cümlesini dudaklarında dışarı atabildi. tek tek yüzüne çarpışını hissedebildigi yağmur damlaları yüzündeki göz yaşlarına eşlik etti. içini bir burukluk kapladı, "ya içimdeki göz yaşlarıma kim eşlik edecek" diye düşünürken.
    #2807019 (KisiselBirIleti, 08.01.2008 12:37)
  7. yağmuru hissetmeye çalışmaktır. yagmur yagan mevsimde vücudun en çıplak bölümü olan yüz, bu sebeple gök yüzüne döner, büyük huzur verir. saygılar.
    #2807077 (bloodsucker, 08.01.2008 12:52)
  8. yukarı bakarak gözlerini kapatmaktır.
    #2807081 (justinank, 08.01.2008 12:53)
  9. yağmurda ıslanan saçlar çabuk uzar yalanına inanan çocuğun, yağmurun yağışını yukarı bakarak izlersem belki gözlerim de eladan yeşile döner diye yaptığı çocukken yaptığı salaklıklardan biridir. *
    #2807347 (pinaa, 08.01.2008 13:57)
  10. (bkz: husu)
    #2808853 (tholgareloaded, 08.01.2008 18:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmur yagarken yukari bakmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmur yagarken yukari bakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmur yagarken yukari bakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmur yagarken yukari bakmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» burun deliklerinden birinin tikali olmasi » uludag sozluk atletico madrid taraftarlari » sozluktekilerin zeka ortalamasi » neyse ben gideyim artik » varsani » usuyorum oyleyse hava soguk » witch is back » hasan vezir » how do you talk to an angel » tayyib madencilik » army men world war » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » aksak tirtil cumhuriyeti » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » tshirt yazilari » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » tombis » dave mustaine » gun donumu » karl marx and spencer » climax » alti sadirvan ustu minare » bayramda akraba ziyareti » sacini sariya boyatmis turk kizi » sevgili de olsa insan hayvandir » kufurlu entry e hayir » trabzon arena » basulke