yagmur yagarken uyumak 

kapat
  1. üstü çinko kaplama bir evde iseniz eğer tadından yenmeyecek olan hadisedir.
    #4091145 (alone with everybody, 15.10.2008 13:32)
  2. chopin'in "raindrop prelüdü" çalarken yapılırsa tadından bin kat daha yenmeyecek hadisedir.
    #4091147 (mbaran, 15.10.2008 13:32)
  3. yagmur yagdigini farketmemenizi saglayan eylemdir.
    #4091151 (beyazin gorunmez hali, 15.10.2008 13:35)
  4. beraberinde yağmurun sesiyle uyanmayı getiren eylemdir.
    #4091164 (yardimci kadin oyuncu, 15.10.2008 13:38)
  5. (bkz: rüzgarlı havanın kuytusu, yağmurlu havanın uykusu)
    #4091209 (kesan lee, 15.10.2008 13:49)
  6. pencereyi hafif aralayıp, yağmurun ninnisiyle birlikte uykuya dalmaktır. arada gök gürlemesi de vuku bulursa, rüyalarda eski, hayaletli bir şatonun koridorlarında dolaşılabilir. yağmur ve gök gürültüsü nedense böyle bir ortaçağ gezintisine çıkarır beni. alıp götürür şimdiki zamandan. belki de tanrı, yağmuru sadece ekinlerimize rahmet oslun diye değil, ruhlarımıza ve düşlerimize de rahmet olsun diye yağdırmaktadır.

eğer yaşadığınız yerde, bir avuç toprak kaldıysa, yağmur sonrası toprak kokusuna uyanmak gibisi yoktur. saf huzur.

ve yağmurda dışarıda uyumak zorunda kalanları unutarak, devam ederiz yaşamlarımıza...
    #4091212 (kantele, 15.10.2008 13:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmur yagarken uyumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmur yagarken uyumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmur yagarken uyumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmur yagarken uyumak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» teoremsel » streng » hic oy vermemis yazar » fuck buddy tarafindan terk edilmek » panta rei » genital bolgesini temiz tutmayan kiz » kufurlu entryden urken ana kuzusu yazar » yasamaz » smothered mate » michael dawson » nahak » ataturk un ilk kez yayinlanan goruntuleri » killi erkekleri sevmeyen kizlar » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » kalem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 29 kasim 2008 » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » rockbursa » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » cicciolina » g4l4t4s4r4y » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » deniz gezmis » telsim tribunu » 20 saniye kurali » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » yabgu » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » isci yuruyor bastan