yagmur olsam 

kapat
  1. fikret kizilok şarkısıdır.
    #355280 (yasakani, 18.06.2006 12:49)
  2. Nerde görsem yan yan kaçar
    Bana bakar güler gider
    Yanar kalbim ateş saçar
    Kan ve keder dolar gider

Gahi uslu gahi deli
    Sunam senden ayrılalı
    Garip halimi görmeli
    Benzim sarı solar gider

Yağmur olsam yağa yağa
    Terim, gözyaşım toprağa
    Veysel bağlanmış bir bağa
    Gözyaşların siler gider
    #355300 (JuanSebastianVeron, 18.06.2006 13:04)
  3. Gökyüzüne merdiven kursam çıksam sevgiden
    Yıldız olsam saçıma taksam
    Ayna olsa ay dedem
    Bulutlarda oynasam
    Güneşe dokunmadan
    yagmur olsam toprağa düşsem
    Çocuk olsam yeniden
    #483300 (norma, 01.08.2006 03:47)
  4. fikret kızılok'un aşık veysel ile geçirdiği zamana göndermesi gibidir bu şarkı.
    #483319 (tankut kabza, 01.08.2006 03:58)
  5. benim için bir anlamı olmayan temenni.*
    #483321 (africa, 01.08.2006 03:59)
  6. fikret kızılok'un yine başarılı bir şarkısıdır. ozan yanı ağırlık basar bu şarkıda. ama tarz yine aynı tarz. yine huzur veriyor, yine melodik, yine o muhteşem ses..
    #3079661 (meredith, 01.03.2008 16:34 ~ 17:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmur olsam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmur olsam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmur olsam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmur olsam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» the road » hvarf heim » karman corman » fenerbahce nin derbilerdeki basarisi » uyurken sutyen takmayan erkek » zall » ilker akman » turku cigirmak » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » ismail olgay » engin baytar » ya seve seve ya sike sike » ferhat goter » 18 kasim 2008 » tukenecegiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » issiz adama kizini vemeyen baba » state of play » doktrin » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » hasan vezir » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » geldiler » delikanli engin » fucked » havva yilmaz » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » onurude » hattat yusuf sezer » elhamdullilahi rabbul alemin