yagmur guzelim 

kapat
  1. fuat yagmur'a ait şarkıdır. video'su ilginçtir.
    http://www.youtube.com/wa....slide.com/widgets/sf.swf
    (bkz: yaran videolar)
    #2666776 (zehir, 05.12.2007 23:02 ~ 23:03)
  2. zannedersem tarz olarak techno-besk demek uygun düşer. adam bir şarkı yapmış ki öff öff, füzyonun kralı valla... şarkının ve şarkıcının * kalitesini bir yana bırakalım, sırf klip için izlenmelidir bu video. öncelikle,mahzun kırmızıgül' ün ilk zamanlarını andıran bu kıro-light arkadaşı kim giydirdiyse ' helal olsun' demek istiyorum. ya boğazlı kazak var üstünde ya da gömleğin tüm düğmeleri ilikli... acaba adem elması çok mu çirkin, görünmesin diye mi yapmışlar? ya da boynu mu uzun?.. aman efendim neyse, izleyin kendiniz yarılın diyelim ve şarkının sözlerini yazalım:

yağmurlu bir günnnnde
    penceremden bakarkennn
    bir kız geçti önümdennn
    farksızdı bir meleeekten

seslendim arkasınnndan
    duydu mu bilmiyorummm
    o günden sonra onuuuu
    artık hiç görmüyorum

yagmuuur güzeelim
    yagmuuur bebeğimmm
    son bir kez olsun seniii
    seni senii göreyim

şimdi bu penceeerem
    değişmez yerim olduuu
    her yagmur yagdığındaa
    gözlerimm yaşla doldu

uzun sarı saçıııyla
    meleek gibi yüzüyle
    kalbimi çaldı gittiiii
    bu yagmurun yüzüünden

yagmuuur güzeelim
    yagmuuur bebeğimmm
    son bir kez olsun seniii
    seni seni göreyim
    #3222067 (Lynyrd, 02.04.2008 17:02 ~ 20.04.2008 03:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmur guzelim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmur guzelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmur guzelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmur guzelim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» blod » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » kopekleme » pati cekmek » hayat arkadasini bulmak » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi » ayrilik » tayyib madencilik » wheatstone koprusu » fifi » uludag sozluk hakkinda ne dediler » dingil ruh » gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » supermen » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » hocaniz mancini golcunuz oliviera » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » kars » new star soccer 4 » kriz enlemesine gecti » catali bicak olarak kullanmak » fadik sevin atasoy » mekkare » desiree » mustafa » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » bazal metabolizma » taninmamak icin turuncu giymisler ama yine tanidik