yagmur dindi 

kapat
  1. ağlatan behcet aysan $iiri. karsi gece'den..

yağmur dindi sevgilim, küf mavisi
    bir yağmur

dingin ruhumun
    tınazını susturan ve aç çocukların
    iniltilerini, bu yüreğimize yürüyen
    yağmur,
    gecenin yağmuru
    dindi.

bütün bir gece
    düşman pusularına, vişneliklere
    ayağı çaputa sarınmışlara
    kör bir kuyuya ve dinamite
    inen bu yağmur
    gecenin
    yağmuru
    söndüremedi
    pırnal ateşinin soluğunu.

kozalak yaktım ben de
    sessizlikte -
    ömrümün kozalaklarını
    küllere sıvanmış
    baştan başa dolaşıp
    ağrıyan ormanı.

yağmur dindi sevgilim bak dinle
    her şey dindi, acıysa dinmemiş halde.
    #924149 (ceviz agaci, 29.11.2006 01:22 ~ 27.03.2007 23:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmur dindi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmur dindi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmur dindi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmur dindi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» doktrin » vajina lakaplari » calisilmamasi gereken sinavlar » cemal hunal » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » esinin ayaklarini opmek » ask degil » papagan » guy pearce » askin baslamadan bitmesi » terbiye yoksunu » dilek tutarken heyecanlanmak » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » karim benzema » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » eurimages » cicciolina » turuncu sacli kadinlar » hayalbaz » kusur » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » birinci hudaverdi » evet » kusurat » fenerbahce sukru saracoglu stadi » the notebook » sozlugu ruhlarin basmasi » haggar » denizbank