yagmur demem camur demem 

kapat
  1. fadime nin dugunu ile birlikte ferdi tayfur'un en sevimli şarkılarından birisidir. sözleri;

Susuzluga suyum sensin
    Vazgeçilmez huyum sensin
    Yoklugun hasretin bitirir beni
    Kanimdaki canim gibisin

Yagmur demem çamur demem
    Yollarina düsüyorum
    Uzaklardan geldim canim
    Isit beni üsüyorum

Yokluguna dayanamam
    Baskasina baglanamam
    Sen benim ilk askim
    Ilk göz agrimsin
    Seninle dogmusum sensiz olamam

ahan da klibi; http://www.youtube.com/watch?v=bM8fqc20RvY +
    #3034160 (sanirim osurdum, 20.02.2008 13:03 ~ 13:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmur demem camur demem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmur demem camur demem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmur demem camur demem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmur demem camur demem. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sokakta dondurma yalayan afet » hayretsin » kizlar tuvaletine iseyen erkek » melis birkan » cemal hunal » esat korkmaz » sikayetvar com » selcuk universitesi » tombul ile tombis arasindaki farklar » sarap icerken amin diyen insan » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » yemekteyiz armagan » ee ne var biz de uefa kupasini aldik » arti oy vermenin huzuru » havva yilmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hastayken burundan gelen islik sesi » harbi » oas » tve » kac ortali defter alalim sorunu » gunes balcikla sivanmaz » naftol » yazarlarin ayni anda fosur fosur osurmasi » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » kose yazarligi yapmak » iyimserlerin aptal sanilmasi » opucuk atmak » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » radyo sol » ayrilik kolay mi