yagmur altinda 

kapat
  1. hava kararmıştı
    yağmur yağıyordu
    dudakları sımsıcaktı
    elleri üşüyordu
    bir öptüm
    bir daha öptüm
    kimseler görmedi öpüştüğümüzü
    yağmurdan başka
    iki gözüm çıksın
    şimdi ne zaman yağmur yağsa
    utanıyorum...

*
    #1076357 (mulayim, 29.12.2006 19:03)

© 2008 - uludağ sözlük

yagmur altinda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmur altinda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmur altinda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» voleyi vurmak » bir kendini begenmislik olarak din » gecen haftanin en begenilen entryleri » atesle barut yan yana durmaz » zwh » disci » basliklari alt alta okumak » hendrix » metrobus soforu » audi r8 » var misin yok musun mevlut un annesi » bu basliga entry giren essektir » akka » entry eksilerken godfather theme dinlemek » hatirla sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » iyi kalpli olmak » porcelain » makineye bagli yasayan insan » ben hep seni yazdim » erkegin cukunu kaldiran sey ahlaksizdir inanci » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » kirsehir » yilanla poz veren manken » the best damn thing » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » kizlarin otobusteki cam kenari sevdasi » carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » polonya » askerligi seven insan