yagmur altinda olmek 

kapat
  1. *aslında bakıldığında diğer ölümlerden pek de bir farkı olmayan ölümdür, sadece ölen kişinin üzerine yağmur damlaları serpilir ve bu durun karşısında üzülen kişinin gözyaşları yağmur damlalarının arasında saklanır, gizlenir.sonuçta ölümdür ve yapılacak bir şey yoktur.
    #1889767 (altf4, 09.07.2007 04:59)
  2. ismi yağmur olan bir erkeğin yada kadının altında ölmektir...*
    #1889780 (africa, 09.07.2007 05:03)
  3. cenazesini yağmur sularının yıkadığı kefeni ise üzerindeki elbiseler olan garip bir o kadar trajik ölüm.
    #1889793 (whynot, 09.07.2007 05:10)
  4. (bkz: beni koyumun yagmurlarinda yikasinlar)
    #4250302 (bairam hoshtempo, 19.11.2008 05:05)
  5. eğer allah bize ölüm anımızı seçme gibi bir şans verseydi kesinlikle bunu tercih ederdim. üstüne üstlük cenaze törenimde illa ki birileri yağmur altında ıslandığı için söverdi. ha beni gercekten seven insan bunu yapmaz ama bu şekilde içinden söven adama gider ayak günah işlettiğim için mutlu olurdum. beni sevmeyen bu zatlarda cehenneme bir adım daha yaklaşırdı böylece. bingo. *

tanım: can teslimini yaparken yağmurlu güne denk gelmiş kişinin başına gelen durum.
    #4250334 (siham i kaza, 19.11.2008 05:44 ~ 05:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yagmur altinda olmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmur altinda olmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmur altinda olmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmur altinda olmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.