yagmur adamdan yagmur calmak 

kapat
  1. rüyalarda yapılan bir eylemdir bu.

kimi zaman bir uçak pilotu olur göklere doğru süzülürsünüz, kimi zaman uçaksız bir pliot olur kafanıza göre uçarsınız. kimi zaman da bulutlara ulaşır yağmur bulutlarından yağmur çalarsınız.

ne de olsa düş de sizindir, hayaller de. gerçekleştirilemeyecek olsalar bile, kime ne zararı vardır ki hayal kurmanın...
    #1611321 (larker, 05.05.2007 19:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagmur adamdan yagmur calmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagmur adamdan yagmur calmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagmur adamdan yagmur calmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagmur adamdan yagmur calmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurt cobain silahi » olurmuuu » erkekler marstan kadinlar venusten » ork » patik » vados su » zall » vucut kokulari » kac ortali defter alalim sorunu » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » yalnizlik » rai uno » kabrero » eroin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kriz teget gecti » bicim boyacisi » zaman kac yasinda » moli » hakaret iceren isimler » yeni baslayanlar icin tematik mode » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » 40 larin cocuklari » kendi kendine konusmak » hans zimmer james newton howard » ahmet hakan coskun » hyundai i20 » lezce com » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi