yagma yagmur 

kapat
  1. ilhan irem'in ilhan- ı aşk albümünün güzel parçası.

Ateşi düşürdüm yere
    Sigaram sönük
    Bir yağmur ince ince
    Perdeler inik
    Başımda bir düşünce
    Hüzünlü ezik
    Çok derin düşününce
    Ne kadar komik
    Yağma yağmur
    Beni silip süpürme
    Yağma yağmur
    Denizlere götürme
    Yaşlarımla yaşlandım
    Sırılsıklam ıslandım
    Beni eski sevdalara düşürme
    Bakışı belirir yine
    Ne kadar uzak
    Bulutlanır gökyüzü
    Morumsu mavimtrak trak trak
    #493899 (ben miyim, 03.08.2006 21:00)
  2. "beni eski sevdalara düşürme"
    sıkıntı yaratıyor, kalbimi genişletiyor, derin derin nefes aldırıyor, "eski" sevdaların canımı en yaktığı yerde söylüyor, yine mahvediyor, yine mahvediyor.
    #4205885 (m ilginc olsun istedim, 09.11.2008 10:41 ~ 10:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagma yagmur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagma yagmur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagma yagmur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagma yagmur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» garanti bankasi » uludag sozluk lazio taraftarlari » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » obesobofi » dingil ruh » ben sizofren degiliz » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » erciyes » zevzek forum » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » kiz hepsi senin mi » klimatolog » reddedilemeyecek teklif » ohannesburgerler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayretsin » pvh19 » keske stadyumda da spiker konussa » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » become a legend » erekte olmak icin yer arayan erkek » eurimages » akp » ben aslinda yogum » hakan albayrak » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek » internetten kopamamak » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » richard dawkins » yemekteyiz