yagli gecmis zaman 

kapat
  1. memo tembelcizer'in sürekli balık etinin faidelerinden bahsettiği, osmanlı türkçesiyle yazılmış güzel bir köşeydi.
    #1801756 (blakkheim, 21.06.2007 20:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagli gecmis zaman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagli gecmis zaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagli gecmis zaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagli gecmis zaman. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tshirt yazilari » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » dessembrae » kapuska » no tusu » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » 0532 » hatalariyla sevmek » gaylik muessesesi » mainz » alnac » memeler bas kaldirmis » bir faktor olarak sans » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » selim kurtulan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » keske stadyumda da spiker konussa » domine etmek » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » oglum benim » psikolojik yipratmanin ataturk e sicramasi » ucasi gelen yazar » samsung e250 » forever slave » witch is back » gasyan » migfer » iste budur ustat » 16 kasim 2008 ales » 3 hurel