yagiz atli sovalye 

kapat
  1. *
    sir walter scott' un, arslan yurekli richard haçlı seferine çıktığı dönemde karışan ve halkı ağır hayat şartlarına maruz bırakılan ingiltere' de adaleti sağlamayı görev bilen ivanhoe adlı kahraman şövalyesinin lakabı.
    (bkz: sir walter scott)
    (bkz: ivanhoe)
    #2020545 (abberline, 27.07.2007 15:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagiz atli sovalye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagiz atli sovalye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagiz atli sovalye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagiz atli sovalye. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurt degil kurdistan dusmani olmak » ahmet alp balkan » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » linger » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » bafilemeden dusunun » baska atesler » aqua quorum » tsg 1899 hoffenheim » son oylanan entryleri alt alta okumak » zaman kac yasinda » asiri makyaj yapan kadin » kose yazarligi yapmak » sansim olsa kiz dogardim » tukenecegiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayal alemi » masturiler » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » egil kopek » g4l4t4s4r4y » kisisel illet » bu memleket nereye gidiyor » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » superman vs he man » ahmet hakan coskun » ege universitesi ogrenci koyu » turk futbolunun dunyadaki yeri » sedir adasi » lucarelli99 » tayyib madencilik