yagibasan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yagibasan medresesi
  2. nizamettin yagibasan

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagibasan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagibasan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagibasan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagibasan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kim smith » melis birkan » luther » gokhan gonul dostlari » baslik yok » mintaka » hegel diyalektigi » vazelin varken baska kremler kullanmak » yaslilik » totiman » alejandro gonzalez inarritu » bim » insan dusunen bir hayvandir » uludag sozluk batman belediyespor taraftari » neyse ben gideyim artik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » boxer yazilari » cizgisini belli eden yazar » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » seyh riza » bencil kederler » facebook a bikinili resim koymak » kenderuntanbul » kv » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » baskaca » tijen par » durduk yere pasta kesmek » tematik » yemekteyiz armagan