yagdi yagmur cakti simsek sen de mi sair oldun esekogluesek 

kapat
  1. şiir yazmayı beceremeyen fekat ısrarla şair olacağım diye tutturan insanlara söylenen alaycı söz.
    #494427 (sıçtırtma lamasına, 03.08.2006 23:19)
  2. aslı şöyle olan alaycı cümle (biraz iddialı oldu galiba aslı böyle filan demek. yani biz ilkokul sıralarındayken bu şekilde dile getiriyorduk):
    yağdı yağmur çaktı şimşek, sen de mi şair oldun ulan eşek!
    cevap ve ayar olarak da şu:
    yağar yağmur çakar şimşek, sana ne ulan eşoğlueşek..
    #1582096 (nikim yok benim, 28.04.2007 18:26)
  3. bir rivayete gore donemin padişahlarından bir tanesi bir şiir yazmaya karar verir:
    yağdı yağmur
    çaktı şimşek
    ... gerisi yok!hemen bir ferman devamını getirene bol altın verile. tabi gel zaman git zaman kimse yok sonunda bir adam getirir padişahın yüksek izniyle;
    yağdı yağmur
    çaktı şimşek
    sendemi şair oldun
    be eşekoğlueşek.
    sonuçta kellesinin hala zindanda bulunduğu sölenir,bu zindanı ziyaret eden genç şairler tez zamanda şair olacak ve tez zamanda ölecektir.
    #1591126 (zureyfa, 30.04.2007 20:43)
  4. sadece en yakın arkadaşlara söylenmesi gereken samimiyet içeren takılma.
    #2065242 (arabaciarabayatasget, 03.08.2007 21:59)
  5. "yağmur yağdı giydim gocuğu, sanane şairliğimden be *rospu çocuğu" şeklinde cevabı olan ibare.
    #2065304 (tigra, 03.08.2007 22:06 ~ 22:07)
  6. "ankaradan kalkar tren
    istanbulda durur tren
    ben şair oldumsa
    sanane be göt veren" şeklinde cevap verilecek sözdür. *
    #4021205 (dargelirli, 28.09.2008 21:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagdi yagmur cakti simsek sen de mi sair oldun esekogluesek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagdi yagmur cakti simsek sen de mi sair oldun esekogluesek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagdi yagmur cakti simsek sen de mi sair oldun esekogluesek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagdi yagmur cakti simsek sen de mi sair oldun esekogluesek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erkence » kac kisiyiz lan biz » sonya scarlet » tombul ile tombis arasindaki farklar » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » telepati » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » evet » nefes alsin yeter » witch is back » yaran facebook gruplari » takoz recep » kankasinin sevgilisini ayartan kiz » adaptasyon » lider » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sebepsiz icilmez » ikimiz bir fidaniz » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » bagirsaklarini desmek » erno rubik » desifre olmaktan korkmayan yazar » ankete gel » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » chopper » uludag sozluk ten soguma nedenleri » lezce com » kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » kim arti oyladi lan beni » pati cekmek