yagcilik 

kapat
  1. birine menfaatler doğrultusunda iltifat yağdırmak, yalakalık yapmak, yag yakmak.
    #251648 (asiti kaçmış kola, 16.05.2006 20:03)
  2. (bkz: yağcılarda inecek var)
    #251660 (palta, 16.05.2006 20:06)
  3. (bkz: ayağım kaydı)
    #259841 (kekistanlihobbit, 19.05.2006 00:55)
  4. yatay ve dikey olmak uzere iki bilesenden olusan eylemdir. eger ki kariyerinizde yukselmek istiyorsanız hem kendi seviyenizdekilere ki bu yatay olandır, hem de ustlerinize ve buna dikey denilir, yag cekmenizde fayda gorulmektedir.
    #3207536 (kadavra, 29.03.2008 23:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagcilik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagcilik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagcilik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagcilik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ankara universitesi hukuk fakultesi » the final countdown » hayalet gise » sahibini belli eden basliklar » huzunlendiren monologlar » yakisikli futbolcular » ruyalardaki kadar gercek insan » vakit tamam » adanaspor » kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » sinavdan once uyuyamamak » tve » fenerbahce nin derbilerdeki basarisi » hvarf heim » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fantastik facebook gruplari » kusurat » zippo » tosbaga » futbol sadece futbol degildir » marc jacobs » wbc » bana niye selam vermedin diyen insan » trabzonspor » hatiralar sarmis 4 1 yanimi » devletime katil dedirtmem » kuka » kaka » kurt cobain in kullerinin calinmasi » garabet