yagami 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iori yagami
  2. yagami raito

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagami. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tasaklarim » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » jadeh » bir faktor olarak sans » kara carsafli chp liler » lezbiyenlik » ee ne var biz de uefa kupasini aldik » yaran okul muduru laflari » eurovisin a ilahi ile katilmak » yavuz atar » sen hic ofsayt oldun mu kerim » altkitap oyku odulu 2008 » kara kuvvetleri komutanligi » baris manco » kurt cobain hirkasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hastayken burundan gelen islik sesi » kurt » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » iman » ilter turkmen » komunizm » duende » cibil » malum olmak » ugur dundar » uludag sozluk ten soguma nedenleri » filoz » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » sahibini belli eden basliklar