yagamayisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x subat 2007 istanbula kar yagamayisi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yagamayisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yagamayisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yagamayisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yagamayisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» crzytarantla » hocalarin gaflari » belkis akkale » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » sokakta dondurma yalayan afet » schindler s list » olympiakos » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » merkantalizm » bir erkekten beklenenler » baslik ve nick uyumu » kriz vurunca issiz kalmak » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » sadakat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » teizm » basroldeki karakterin oldugu filmler » sozluktekilerin zeka ortalamasi » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » hazir cevap » gece vakti disarda gezen kiz » mucahit baykal » mao tun » kalem » nur cintay akoz » iddaa » to love a woman » tematik yazar » akbank in 1500 personelini isten atmasi » bla bla entry ile kendisini belli eden yazar