yag orani 

kapat
  1. az veya aşırı kilolu tanımını yapmak için kullanılan terimdir.
    #3028929 (parpali, 19.02.2008 11:21 ~ 11:30)
  2. besin maddelerindeki kalori miktarını hesaplarken kullanılan terim.
    #3028943 (anelia, 19.02.2008 11:25)

© 2008 - uludağ sözlük

yag orani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yag orani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yag orani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adventure » guns n roses » yagmurdan kacarken gay bar a girmek » anadolu universitesi » seytan diyor ki yanas ona » sen de basini alip gitme » osman yagmurdereli » lost control » akcakoca » kim o sorusuna ben diye cevap vermek » muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur » kadikoy postanesi » namarie » 5 ekim 2008 tottenham hull city maci » turban » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mini etekle ahlak kavramini bagdastiran zihniyet » gossip girl » pantolonunu memelerine kadar ceken adam » kabatas » le fabuleux destin d amelie poulain » unlulerden duymak istenilen sozler » timsah gozyaslari » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » esrar » uzuntuyu unutmak icin uyumak » yaran basliklar » spor yazarlari » 5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci » mustafa denizli » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak