yag iskelesi 

kapat
  1. ah istanbul ah. neler yuttun sen.

maksat muhabbet el kadar çocuktur. fener'deki evinden kaçıp buraya gelirdi.sezercik'ten bile küçük belki. hayal mayal hatırlıyorum yağ iskele'sini.
    galata köprüsünün tam ayağının orda bir yerdeydi. balıkçıların sesini duyacak kadar yakın. tabir-i caizse, çük kadar sokaklar. dokunsan yıkılacak kadar eski evler.
    maksat muhabbet, evden kaçar kaçar, buraya gelir. mahallenin piçleriyle* misket oynar. misketlerini alan çocukları mahallenin büyüklerine şikayet eder.
    yağ iskelesinin genel havası budur. böyle bir yerdi.

ama sonra, dozerli amcalar geldi. yıktı geçti. şimdi birçok istanbul'lunun böyle bir yerden haberi bile yok. istanbul'un en eski mahallesini bilen yok.
    #1089407 (maksat muhabbet, 01.01.2007 14:56)

© 2008 - uludağ sözlük

yag iskelesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yag iskelesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yag iskelesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray » turgut altinok » yaran msn diyaloglari » believe » sozlukten hamile kalmak » michael phelps » fox tv » fizikalibilitesice » krediniz bitti » hic sorma nurettin bir ben bilirim bir de allah a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games