yag camii medresesi 

kapat
  1. adana'da bulunan ve 16. yüzyılda kiliseden camiiye çevrilen medresedir.
    **
    #3569452 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 22.06.2008 13:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yag camii medresesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yag camii medresesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yag camii medresesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yag camii medresesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» altini cizmek » cumhuriyet halk partisi » baris manco » ruyalardaki kadar gercek insan » eroin » changeling » lezbiyenlik » asiri markaj yapan adam » terry grandchester » ayrilik kolay mi » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » youtube un kapatilmasi olgusu » ozledim » sew7 » berk oktay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tshirt yazilari » telsim tribunu » dost » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » yaziyorum oyleyse varim » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » tahayyul » izmir ekonomi universitesi » bu memleket nereye gidiyor » reddedilemeyecek teklif » sozde muslumanlar » basliga gore oy vermek » kirli sepeti » nokia 6230 » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye